Zet me op de wachtlijst!

In 24 weken stemvrijheid ervaren zonder belemmerd te zijn door die negatieve stemmetjes in je hoofd.

Video Poster Image
Zet me op de wachtlijst!

Dankzij dit coaching traject ervaar je in 24 weken stemvrijheid en durf tijdens het zingen zodat je niet langer moet kampen met stress of negatieve stemmetjes in je hoofd.

Het coachingtraject "Zing Je (Zelf) Vrij" is perfect voor je als je... 

Nog dieper wilt duiken en verder wilt gaan dan enkel “zangtechnisch mooi" te zingen.

Die negatieve stemmetjes in je hoofd een plek wilt kunnen geven en wilt laten zwijgen.

Op zoek bent naar feedback en inspiratie.

Als je niet enkel je stem en zangtechniek wilt ontwikkelen maar ook persoonlijk wilt groeien.

Zingen voor jou een emotionele uitlaatklep is.

Zet Me Op De Wachtlijst!

Opgelet: het Zing Je (Zelf) Vrij coachingstraject is niet voor iedereen... 

Het coachingstraject is niet voor jou als...

❌ ... je er niet voor open staat om gecoacht te worden.

❌ ... net start met zingen en geen zangtechnische basis hebt. Dit traject is voor zangers die willen GROEIEN en al enige zangervaring hebben.

❌ ... je niet open staat voor mindfulness, meditatie, zelfreflectie,...

❌ ... je niet graag uit je comfortzone wordt gehaald om je grenzen te verleggen.

Omdat Zing Je (Zelf) Vrij niet voor iedereen geschikt is, gebeuren de inschrijvingen enkel via een selectieproces (maak je maar geen zorgen, het is geen spannende auditie of zo, alleen een paar vragen om je beter te leren kennen 😊). 

Zing Je (Zelf) Vrij steunt op 4 pilaren:

1. Mindset

Als zowel de stem als de mind grenzeloos zijn, kan je alles waarmaken. Loslaten van perfectionisme, faalangst, stress, “niet goed genoeg zijn”,...

2. Zangtechniek

Zangtechniek is belangrijk om stemvrijheid te ervaren en om ervoor te zorgen dat je geen grenzen hebt tijdens het zingen.

3. Creativiteit 

Creatief zijn met je gevonden vrijheid (zowel mind als stem) zorgt voor een emotionele uitlaatklep. Je maakt van het zingen je therapie. Je ontspant, ontdekt, geniet.

4. Verbinding 

Geluk kan je vermenigvuldigen door het te delen. Deel het geluk dat je tijdens het zingen ervaart met de mensen rondom jou en draag zo je steentje bij in deze wereld.

Praktisch...

Zing Je (Zelf) Vrij is een groepstraject dat in september 2024 van start gaat. 

Je krijg toegang to online modules en we komen wekelijks virtueel samen via Zoom om je doorheen je zangavontuur te helpen. 

Voor de start- en afsluitdag komen we in persoon samen om te genieten van een dag vol muziek en zingen.

Om de twee weken komt er een nieuw thema aan bod zoals bijvoorbeeld: omgaan met perfectionisme, je (zang)angsten overwinnen, creatief spelen met muziek, doelen opstellen en dromen concreet maken,...

Om de twee weken krijg je ook de kans om feedback te vragen, je medezangers te helpen, van elkaar te leren tijdens de "spotlight sessies". 

Natuurlijk mag je ook allerlei heerlijke bonussen verwachten: een exclusieve "masterclass" dag, specifieke "trainingsdagen", live samenkomsten,...

Kortom: 24 weken lang ben je omringd door zangers die je inspireren en steunen om je grote zangdromen achterna te gaan. Je leert niet enkel zangtechnisch beter zingen, je ontwikkelt en groeit ook als persoon.

Zet Me Op De Wachtlijst!

Mijn missie?

Doormiddel van het zingen mensen gelukkiger maken zodat ze dit geluk delen met de mensen om hen heen.

Op deze manier wil ik mijn steentje bijdragen in deze wereld en één voor één, zanger per zanger, meer geluk, plezier, rust en ontspanning in deze wereld brengen.Dennis

"Ik heb zelf al van 5 verschillende zangcoaches training gekregen en Maggie is één van de beste. Ze geeft je graag hands-on ervaring met de muziek en genres die je wilt oefenen. En ze inspireert je om geen uitdaging uit de weg te gaan."

Hilde

"Maggie neemt iedereen door haar enthousiasme mee op sleeptouw. Door haar heb ik op twee jaar tijd de ene na de andere grens overschreden, en het blijft maar duren! Dank u wel!"

Melissa

"Als er iemand is die het je kan leren, die engelengeduld heeft, die je zelfvertrouwen geeft en altijd blijft steunen, is het Maggie wel!"