Gouden tips voor elke onzekere muzikant – met Hilde

podcast Mar 22, 2022

Hoe kan je groeien als zanger? Hoe leer je beter omgaan met jouw innerlijke criticus? En hoe voelt het om een eigen single uit te brengen? Op al deze vragen vind je een antwoord in de aflevering van vandaag. Daarin hoor je het verhaal van Hilde, eentje dat voor elke muzikant van goudwaarde is! 

 

Wil je graag groeien als zanger maar weet je niet goed waar te starten? Maak kans op een gratis Groeisessie! We gaan samen in gesprek en kijken naar: waar je nu staat als zanger, waar je graag naartoe wilt, wat je tegenhoudt om daar te geraken, wat een eerste stap richting je doel zou kunnen zijn en hoe ik je daar eventueel mee kan helpen. Klik hier om zo’n groeisessie aan te vragen!

Als vocal coach is het een eer om samen te werken met de meest fantastische zangers! Vaak hoor ik dan ook hun prachtige verhalen over hoe zingen hun leven helemaal heeft veranderd.

Ikzelf vind het super inspirerend om deze verhalen te horen. En natuurlijk wil ik dat ook graag met jou delen zodat jij ook inspiratie kunt halen uit deze verhalen en je gemotiveerd blijft om je grenzen te blijven verleggen. Want is dat niet het belangrijkste? Dat we als zanger en persoon blijven groeien? Ons blijven ontwikkelen?

In de aflevering van vandaag hoor je het verhaal van Hilde en hoe ze met haar onzekerheden is omgegaan, haar innerlijke criticus heeft weten te bezweren, en hoe daaruit haar eerste single is ontstaan. Zingen is ook voor haar meer dan enkel “zingen”. In deze aflevering hoor je onder andere:

  1. Wat muziek voor haar betekent (2:04)
  2. Hoe haar nummers tot stand komen (3:35)
  3. Het verhaal achter haar eerste single (6:13)
  4. Hoe ze het afgelopen jaar gegroeid is als muzikante (8:08)
  5. Hoe ze omgaat met haar innerlijke criticus (10:33)

Psssst: kom je graag meer te weten over hoe je kan omgaan met onzekerheden tijdens het zingen? Check dan zeker deze video hier!

  1. Wat haar het meeste is bijgebleven van het maken van haar eerste single (14:51)
  2. Welke les(sen) ze heeft geleerd tijdens het maken van haar eerste single (18:02)
  3. Wat haar toekomstplannen zijn (23:42)
  4. Haar gouden tips voor elke onzekere muzikant (25:12)
  5. En waarom het nooit te laat is om te beginnen zingen (27:00)

Benieuwd naar de muziek van Hilde en haar band Polie Pardon? Check dan zeker hun website www.poliepardon.be, hun Facebook-pagina of hun YouTube-kanaal.

Maak je graag deel uit van de leukste zangfamilie op facebook? Klik dan vliegensvlug hier!