Het pad van amateurzanger naar artiest

podcast Dec 10, 2021

Hoe kan je jezelf ontwikkelen als zanger? En hoe kan zingen je helpen om vrijheid te ervaren? Wat is het pad van amateur zanger naar artiest? Kom dit, en nog meer, te weten in de aflevering van vandaag op de Zangles Met Maggie Podcast samen met Santina!

 

Als vocal coach is het een eer om samen te werken met de meest fantastische zangers! Vaak hoor ik dan ook hun prachtige verhalen over hoe zingen hun leven helemaal heeft veranderd.

Ikzelf vind het super inspirerend om deze verhalen te horen. En natuurlijk wil ik dat ook graag met je delen zodat jij ook inspiratie kunt halen uit deze verhalen en je gemotiveerd blijft om je grenzen te blijven verleggen. Want is dat niet het belangrijkste? Dat we als zanger en persoon blijven groeien? Ons blijven ontwikkelen?

In de aflevering van vandaag hoor je het verhaal van Santina en hoe het zingen haar heeft geholpen om haar onzekerheden te overwinnen. Zingen is ook voor haar meer dan enkel “zingen”. In deze aflevering hoor je onder anderen:

  • Hoe het zingen je kan helpen om dagelijkse stress te verwerken (8:46)
  • Hoe je dankzij het zingen je onzekerheden kunt overwinnen (9:14)

Psssst: kom je graag meer te weten over “zingen vol zelfvertrouwen”? Check dan zeker deze video!

  • Hoe het zingen je kan helpen om je emoties makkelijker te uiten (12:34)
  • De kracht van het zingen gebruiken om “los te laten” (16:26)
  • Tips om “in de flow” te zingen (17:40)
  • Verschillende manieren om “mindful” te zingen (21:40)
  • Het moeilijkste maar meest impactvol dat je kan doen om je te ontwikkelen als zanger en persoon (26:00)
  • Het verschil tussen therapie en vocal coaching (29:00)
  • Wat je kan doen als je graag wilt leren zingen maar het niet durft (om zo het pad van amateur zanger naar artiest te bewandelen)(34:00)

Wil je graag meer te weten komen over Santina? Hier leer je ze beter kennen:

Facebook: @SantinaSings

Instagram: @santina_sings

Klaar om de transformatie van “onwetende” naar “zelfzekere” zanger mee te maken? Op 10 februari 2022 gaat de Zelfzekere Zanger Bootcamp door! Hét (online) event voor gepassioneerde zangers die zich verder willen ontwikkelen (en ja, het is gratis!). Meld je aan op de wachtlijs om als eerste te weten te komen wanneer je je kan aanmelden voor dit uniek evenement 👇🏻