Jezelf Durven Laten Zien (en horen) Als Zanger - Met Sarah

podcast Sep 06, 2022

Durf jij jezelf soms ook niet laten zien als zanger? Heb je het moeilijk om jezelf op de eerste plaats te zetten?

Wel, dan kan de aflevering van vandaag jou zeker en vast helpen. Want daarin hoor je het verhaal van Sarah. Zij had vroeger ook moeilijkheden om haar ‘true colors’ te tonen en durfde zich niet laten zien als zangeres. Maar door verschillende coachinglessen te volgen, durft ze vandaag met veel meer zelfvertrouwen zingen.

Als vocal coach is het een eer om samen te werken met de meest fantastische zangers! Vaak hoor ik dan ook hun prachtige verhalen over hoe zingen hun leven helemaal heeft veranderd.

Ikzelf vind het super inspirerend om deze verhalen te horen. En natuurlijk wil ik dat ook graag met jou delen zodat jij ook inspiratie kunt halen uit deze verhalen en je gemotiveerd blijft om je grenzen te blijven verleggen. Want is dat niet het belangrijkste? Dat we als zanger en persoon blijven groeien? Ons blijven ontwikkelen?

In de aflevering van vandaag hoor je het verhaal van Sarah. Al van kindsbeen af was ze met muziek en zang bezig, tot ze moeder werd en haar hobby naar de achtergrond verdween. Enkele jaren later zocht ze zich opnieuw een weg naar de wereld van het zingen. Toch bleef ze het als moeder moeilijk vinden om zichzelf hierin op de eerste plaats te zetten. Maar doorheen de jaren veranderde ze haar mindset en groeide haar zelfvertrouwen. Vandaag durft ze zich echt laten zien als zangeres, en is zingen ook voor haar meer dan enkel “zingen”.

In deze aflevering hoor je onder andere:

 

 • Hoe ze in de zangwereld is terechtgekomen (3:17)

 • Welke invloed het ouderschap had op haar zangavontuur (8:09)

 • Wat zingen betekent voor Sarah (10:05)

 • Hoe zanglessen of -coaching jou nog meer kunnen laten ontdekken van de zangwereld (13:00)

 • Met welke onzekerheden Sarah vroeger zat (14:10)

 • Hoe je erin kan slagen je toch te durven laten horen (18:49)

 • Welke invloed je omgeving kan hebben op je zelfvertrouwen (21:10)

 • Hoe zingen jou therapeutisch kan helpen (26:27)

 • Op welke manier stemproblemen ook iets psychologisch kunnen zijn (29:30)

 • Waarom het niet altijd makkelijk is om zingen op één te zetten… (32:00)

 • … maar hoe je je passie toch kan terugvinden (33:50)

 

Ben je benieuwd naar Sarahs zangavontuur, of heb je zelf nog een vraag voor Sarah? Dan kan je haar altijd bereiken via Facebook of YouTube.

Wil je verder met mij jouw rugzak vol zangtechnieken opbouwen? Dan nodig ik je heel graag uit voor de Zelfzekere Zanger Bootcamp! In die bootcamp groei je van onwetende, onzekere zanger naar die zelfzekere zanger. Je leert verschillende zangtechnieken om sterk in je schoenen te staan tijdens het zingen, maar vooral je zelfvertrouwen zal een boost krijgen tijdens het zingen, zodat je vrij en met plezier kan zingen. En dat is wat we toch allemaal willen?

De bootcamp is volledig gratis. Het enige wat je hoeft te doen is je hieronder aanmelden om jouw plaatsje te bemachtigen. Ik zie je heel graag daar!