Van Het Zingen Een Prioriteit Kunnen Maken (Zonder Schuldgevoelens!) - Met Fon

podcast Aug 16, 2022

Wil jij er ook in slagen om jezelf als zanger op de eerste plaats te zetten? Of wil je graag beginnen zingen, maar vraag je je af wat dat zingen voor jou zou kunnen betekenen? Wel, dan kan de aflevering van vandaag jou zeker en vast inspireren.

Want daarin hoor je het verhaal van Fon. Zij begon met zingen tijdens de coronalockdown, en merkte algauw hoe het haar ook op persoonlijk vlak veranderde. Uiteraard op een positieve manier!

Als vocal coach is het een eer om samen te werken met de meest fantastische zangers! Vaak hoor ik dan ook hun prachtige verhalen over hoe zingen hun leven helemaal heeft veranderd.

Ikzelf vind het super inspirerend om deze verhalen te horen. En natuurlijk wil ik dat ook graag met jou delen zodat jij ook inspiratie kunt halen uit deze verhalen en je gemotiveerd blijft om je grenzen te blijven verleggen. Want is dat niet het belangrijkste? Dat we als zanger en persoon blijven groeien? Ons blijven ontwikkelen?

In de aflevering van vandaag hoor je het verhaal van Fon. Door de eerste lockdown moest ze thuis blijven en vielen alle sociale contacten weg. In die onzekere periode begon ze meer en meer naar muziek te luisteren, en af en toe ook mee te zingen. Op die manier werd zingen haar nieuwe, emotionele uitlaatklep temidden alle coronaperikelen.

Door deel te nemen aan Van A tot Zingen en deel uit te maken van de Intieme Zangcirkel ontdekte ze een nieuwe kant van zichzelf. Ze merkte bovendien ook hoe ze zichzelf door een andere bril ging bekijken. Zingen is ook voor haar vandaag meer dan enkel “zingen”.

In deze aflevering hoor je onder andere:

 • Hoe haar zangavontuur is begonnen (3:00)

 • Hoe je erin kan slagen toch door te zetten, ondanks een moeilijk begin (6:56)

 • Hoe muziek een emotionele uitlaatklep kan zijn (8:03)

 • Op welke manier dat ook invloed heeft op je omgeving (11:41)

 • Welke invloed zingen kan hebben op je zelfbeeld (14:05)

 • Hoe je erin kan slagen jezelf op de eerste plaats te zetten (18:52)

 • Op welke manier zo’n mindsetshift ook je innerlijke criticus beïnvloedt (25:10)

 • Hoe je je innerlijke criticus in toom kan houden (27:50)

 • Waarom er geen leeftijd staat op zingen (29:42)

 • Wat Fons toekomstplannen zijn (32:33)

 • Haar ultieme advies, zowel voor zangers als niet-zangers (35:43)

Ben je geïnspireerd door het verhaal van Fon en wil jij jouw zangavontuur ook een boost geven? Dan nodig ik je heel graag uit voor de Zelfzekere Zanger Bootcamp.

In deze bootcamp gaan we drie dagen lang samen aan de slag om die grote stappen te zetten in jouw zangavontuur en in jouw ontwikkeling als zanger én als persoon. Je groeit van een onzekere, onwetende zanger uit tot die zelfzekere zanger en persoon. Zowel tijdens het zingen als in het dagelijkse leven zorg je voor die broodnodige zuurstof in je leven. De bootcamp is helemaal gratis, het enige wat je hoeft te doen is je hieronder aanmelden om jouw plaatsje te bemachtigen. Ik zie je heel graag daar!

 

Wil je graag connecten met Fon? Je vind ze vanaf half september 2022 onder de naam LadyRedCheeks op Facebook!