Meld je nu aan!

Inschrijvingen voor Van A tot Zingen sluiten in

00

DAGEN

00

UREN

00

MINUTEN

00

SECONDEN

Leer vol zelfvertrouwen zingen 

in 8 weken

Zodat je terug kan genieten van het zingen 

Zonder je geremd te voelen, bang te zijn dat je je stem verkeerd gebruikt en zonder overweldigd te geraken omdat je niet weet waar te beginnen.

Of je nu een douche zanger, amateurzanger of semi-profesionele zanger bent die graag met meer zelfvertrouwen zingt om weer te kunnen genieten tijdens het zingen, dan weet je waarschijnlijk wel al dat je als zanger constant je stem moet blijven ontwikkelen.

We zijn zangers, we zingen altijd en overal maar van zodra er iemand meeluistert wordt het soms moeilijker om vrijuit en zonder grenzen te zingen.

Waarschijnlijk heb je wel al eens gehoord dat je pas vol zelfvertrouwen kunt zingen wanneer je je stem 100% kunt beheersen.

Vermoedelijk weet je ook al dat zangtechniek een belangrijk onderdeel is om je stem te ontwikkelen en die hoge (of lage) noten zonder moeite en zonder twijfels te zingen.

 

DIT IS WAT JE

MISSCHIEN NIET WEET

Ook al zing je nu in je vrije tijd en ben je blij met wat je tot nu toe als zanger hebt bereikt, met de juiste zangtechniek en vol zelfvertrouwen kunnen zingen zorgt ervoor dat je:

 • Je stem gezond gebruikt

  Je hebt maar één stem, je moet er zorg voor dragen. Je stem is een onvervangbaar instrument. Als je weet hoe je je stem gezond gebruikt kan je langer blijven zingen en genieten van je passie. 
 • Zonder spanning kan zingen

  Die hoge noten hoeven geen nachtmerrie meer te zijn. Met de juiste zangtechniek kan je zo hoog of laag zingen zonder uitgeput te zijn. 
 • Je eigen stemkleur kunt bepalen

  Wil je graag je klankkleur warmer, donkerder, ronder, lichter of steviger maken? Dat kan allemaal met de juiste zangtechniek. Aan jou om de verschillende zangtechnieken te combineren om je stem te laten klinken hoe jij dat wilt.
 • Creatief bezig bent met muziek

  Iets nazingen is maar saai. Door creatief bezig te zijn met muziek maak je je eigen versies van bepaalde liedjes, je eigen covers. Misschien inspireert het je ook om je eigen nummer te schrijven.
  Je verhaal vertellen, een lied tot bij jou brengen zorgt er niet enkel voor dat je al je emoties erin kan steken, het zorgt er ook voor dat je je luisteraar raakt en kippenvel geeft. 
 • Je grenzen durft verleggen

  Door muzikaal je grenzen te verleggen, verleg je je grenzen als persoon ook. Het zelfvertrouwen die je tijdens het zingen terugvindt, kan je ook in je eigen leven ontdekken. Je durft meer, je gaat uitdagingen aan en overwint deze ook!

Hoewel de redenen om vol zelfvertrouwen te leren zingen duidelijk zijn, is de weg ernaar toe niet altijd even makkelijk.

VOL ZELFVERTROUWEN ZINGEN? YES!

Maar waar moet ik mee beginnen?

Misschien heb je al eens de moedige beslissing genomen om gewoon te starten.

Je hebt je computer open gedaan, en op google "leren zingen" ingetikt. Onmiddellijk kwamen er verschillende websites tevoorschijn die je alles over zingen en een juist stemgebruik vertelden. 

Je hebt verschillende oefeningen gezongen in de hoop dat je stembereik zou uitbreiden, dat je met minder spanning zou zingen, of dat je stem krachtiger zou klinken.

Spijtig genoeg bleef je stem luchtig, kwamen die hoge noten er heel genepen uit en had je misschien zelfs pijn tijdens het zingen.

Je was in de war, iedereen legt het op een verschillende manier uit en na een tijdje heb je het misschien opgegeven.

Dit is de rede waarom de meeste mensen opgeven:

De meeste mensen verdwalen omdat ze geen duidelijk stappenplan hebben. 

Ze worden het slachtoffer van doelloos te oefenen. Ze zingen stemoefeningen maar weten niet waarvoor ze goed zijn, wat het hen bijbrengt en hoe deze oefeningen hen helpen om verder te groeien.

En zo komen ze in een vicieuze cirkel terecht...

Doordat ze geen richting of duidelijkheid hebben van wat de volgende te ondernemen stappen zijn, blijven ze vastzitten in hun oude zanggewoontes. Ze stoppen dan met zingen omdat ze denken dat het toch niets voor hen is, dat ze niet kunnen leren zingen.

Gelukkig heb jij wél de motivatie en kennis om te groeien als zanger. Jij weet dat iedereen kan leren zingen, als je maar de juiste begeleiding, motivatie en zangtechniek hebt.

Jij hebt de sleutel om stap voor stap je grootste (zang)dromen waar te maken.

4 redenen waarom je je ultieme zangdromen nog niet hebt bereikt.

Je mag niet opgeven

Veel zangers denken dat ze na één oefensessie al hun zangdoelen kunnen bereiken. Niets is minder waar.

Zingen doe je met je stemspieren. Net zoals schrijven of piano spelen moet een juiste manier van zingen in je spiergeheugen geraken.

Dit doe je door doelgericht te werken en specifieke oefeningen of liedjes te zingen die je helpen om je zangdoel te behalen.  Wil je een krachtige kopstem? Ga dan geen borststem oefeningen zingen.

Je neemt niet genoeg tijd 

Zingen doe je als ontspanning.  Het leven kan soms zo druk worden dat je "me-time" snel naar de achtergrond verdwijnt.

Nu je weet dat goed leren zingen te maken heeft met het trainen van je spiergeheugen, weet je dat het geen zin heeft om uren aan een stuk te oefenen.

Het is best om een kwartiertje per dag bewust en doelgericht te zingen in plaats van uren aan een stuk je stemspieren kapot te zingen.

Je weet niet waar te beginnen

Moet je eerst werken aan een juiste ademhaling? Aan het vertellen van je lied? Of moet je eerst noten leren lezen om te leren zingen?

Er is zoveel informatie online beschikbaar dat je niet weet wat de eerste stap is om te groeien als zanger.

Laat je niet afleiden en blijf doelbewust verder werken, het ene doel na het andere. Stap voor stap.

Je durft niet

Zingen is je grote passie. Misschien wil je die passie wel delen met andere mensen, misschien wil je je verhaal vertellen maar van zodra er iemand meeluistert, begint te stress op te komen. 

Als je vol zelfvertrouwen wilt kunnen zingen, moet je durven. Durven om kleine stappen te zetten om uiteindelijk je groot doel te behalen. 

Begin klein, focus op kleine overwinningen en stap voor stap zal je er geraken.

Shh...Ik ga je een geheimpje vertellen

Als je wilt zingen vol zelfvertrouwen, is zelfvertrouwen eigenlijk niet je doel. 

Waarom? Omdat lef, durf en moed je doelen zouden moeten zijn. Wat bedoel ik daar juist mee?

Als je de moed hebt om bijvoorbeeld op een podium te gaan zingen (wat heel eng is voor velen) en je hebt het uiteindelijk gedaan (maakt niet uit of het nu goed of slecht ging), leer je er enorm veel uit. Je leert dat je het hebt overleefd! Je brein denkt dan: "ok, dit is geen gevaarlijke situatie, ik kan dit." En dat is wat je zelfvertrouwen zal doen groeien.

We gaan nooit op een dag opstaan en denken: "ah, nu heb ik zelfvertrouwen!" 

Dat gebeurt niet! Het gebeurt stap voor stap en onze eerste stap is om durf, moed en lef te hebben om dingen te doen die buiten onze comfortzone ligt.

Dat is waar het bij de meeste zangers fout loopt en waarom je in je oude gewoontes blijft vastzitten. Tijd om hier verandering in te brengen en ik toon je graag hoe.

Je bent uitgenodigd...

Van A tot Zingen

De Ultieme Roadmap Om Terug Vol Zelfvertrouwen Te Kunnen Genieten Van Het Zingen

Als zangcoach en koorleidster werk ik wekelijks met meer dan 250 zangers. Douchezangers, koorzangers, semi-profesionele zangers,... al die zangers hebben één gezamelijk doel: vol zelfvertrouwen kunnen genieten van het zingen.

Wat zij allemaal leren tijdens de koorlessen, privé zanglessen, coaching sessies en workshops heb ik gebundeld in de cursus "Van A tot Zingen". Deze cursus begeleidt je stap voor stap om je grootste zangdoelen te bereiken, het is mijn complete roadmap om te groeien als zanger en persoon.

Het focust niet enkel op zangtechniek maar ook op muzikaliteit, mindset en actie.

Van A tot Zingen geeft je de juiste motivatie om alle theorie in praktijk om te zetten.

Je werkt doelgericht en weet exact wat je volgende te ondernemen stappen zijn om dichter bij je doel te geraken. Er is geen ruimte voor twijfels en onzekerheden, alleen maar uitdagingen en groeimogelijkheden. 

Van A tot Zingen is de enige cursus die je...

Motiveert om door te zetten en niet op te geven

Je krijgt alle sleutels om succesvol aan de slag te gaan en maakt deel uit van een geweldige community die je steunt en inspireert als het even moeilijk wordt.

Duidelijk aangeeft hoeveel tijd je zou moeten oefenen om resultaten te boeken.

Het is een flexibel programma zodat je zelf kan kiezen wanneer je hier je tijd en  energie in steekt.

Een compleet stappenplan geeft.

Het vertelt je duidelijk waar je moet beginnen en wat je volgende te ondernemen stappen zijn.

Op een ontspannen manier je comfortzone doet groeien.

Je verlegt je grenzen en gaat uitdagingen aan zonder de stress en paniek die hier soms mee gepaard gaan.

 

Ben je eindelijk klaar bent om te genieten van het zingen zonder onzekerheden?

 

 

Dit is hoe we er samen gaan geraken: 

Module 1

Mindset: ontdek je 'waarom' en stel haalbare doelen op.

We beginnen bij het begin met een simpele mindset oefening die je gaat helpen om je 'waarom' te achterhalen. Dit gaat je helpen om gemotiveerd verder te werken als het soms wat moeilijk gaat. 

Daarnaast gaan we uitdagende, maar toch ook haalbare, zangdoelen opstellen. Deze doelen gaan we zo specifiek mogelijk uitwerken zodat je bewust en doelgericht aan de slag kunt.

Hoogtepunten:

 • Gebruik de 'Ultieme Roadmap Naar Succes' om je doelen op te stellen.  
 • Leer naar je (zang)verleden kijken om zo makkelijker je (droom)toekomst waar te maken.
 • Stel je fundamenten op om een stevige basis te hebben doorheen je zangavontuur.

 


 

Module 2

Zangtechniek: leer zo hoog, laag, rond, donker, scherp, of luid te zingen als je wilt

Nadat we de basis hebben gelegd in module 1, gaan we alle mysteries van zangtechniek ontrafelen.

In deze module leer je hoe je gezond je stem kan gebruiken, hoe je je klankkleur kunt aanpassen en hoe je bepaalde effecten kan toepassen om volledige controle en vrijheid te hebben over je stem.

Stemvrijheid is de basis om verder open te bloeien als zanger. 

Hoogtepunten:

 • Leer hoelang je zou moeten oefenen, hoeveel tijd je hierin moet steken en welke oefeningen je helpen groeien. 
 • Gebruik de 'Vocal Workout Planner' om een efficiënte oefensessie in elkaar te steken.
 • Kies een lied uit de lijst met zangtechnische liedjes om te werken aan je zangtechniek terwijl je je favoriet liedje zingt.
 • Leer alles over hoe je moet ademen tijdens het zingen met praktijkgerichte oefeningen.
 • Zing mee met de verschillende mp3 oefenbestanden en leer hoe je aan de hand van verschillende zangtechnieken (Cry, Bite en Twang) je stemkleur kunt aanpassen.
 • Ontdek de kracht van je Mix Voice om hoge noten met meer kracht en minder spanning te zingen.

 


 

Module 3

Notenleer: leer je toonaard aanpassen, in harmonie zingen en een partituur volgen

Nu je weet hoe je je stem kan beheersen aan de hand van de juiste zangtechnieken, is het tijd om de taal van de muziek te leren kennen.

In deze module leer je de basis van notenleer. Dit zal je helpen om de toonaard van je lied te kunnen aanpassen om het nog beter te kunnen zingen.

Notenleer helpt je ook om een partituur te kunnen volgen. Zo kan je communiceren met andere muzikanten en is het makkelijker om moeilijke delen van een lied onder de knie te krijgen.

Daarnaast helpt notenleer je ook om je ritme te verbeteren en nog accurater te zingen.

Hoogtepunten:

 • Leer hoe een partituur juist in elkaar zit en gebruik het 'notenleer spiekbriefje' om je hiermee te helpen.
 • Snap hoe verschillende ritmes gezongen en geschreven worden en hoe je tegentijden kunt gebruiken om een lied 'groovy' te maken.
 • Leer de basis piano akkoorden (of hoe je deze kan laten afspelen als je niet over een keyboard beschikt) om de toonaard van je lied aan te passen en zo die hoge (of lage) noten makkelijker te zingen.
 • Leer de pentatonische en blue's toonladder zodat je makkelijker kan improviseren en riffen.

 


 

Module 4

Muzikaliteit: zet alle geleerde theorie om in de praktijk

Tijd om alle theorie om te zetten en praktisch aan de slag te gaan. Met je nieuwe notenleer en zangtechnische kennis ben je klaar om je eigen versie van een lied te brengen (of misschien zelfs je eigen lied te schrijven?!)

In deze module leer je improviseren en hoe je met meer emotie een lied kunt brengen. Voor de creatieve zieltjes onder ons is er ook een les over hoe je je eigen lied kunt schrijven. 

 

Hoogtepunten:

 • Laat je angsten voor improvisatie verdwijnen en ga met behulp van de "Variatie In De Muziek pdf" aan de slag om zonder twijfels te improviseren.
 • Leer hoe je met meer emotie een lied kunt brengen en je luisteraar diep kunt raken. Durf jezelf open te stellen en je muzikaal verhaal te vertellen.
 • Schrijf je eigen lied aan de hand van een eenvoudig stappenplan (en nee, je hoeft hier geen piano of gitaar voor te kunnen spelen).

 


 

Module 5

Performance techniques: alle voorbereidingen om vol zelfvertrouwen op een podium te staan

Hoewel op een podium zingen misschien niet je grootste droom is, vermoed ik dat je toch ooit je muziek wilt delen met de buitenwereld.

Of je nu in een karaokébar, in een rusthuis of op een groot podium een liedje gaat zingen, het is belangrijk om te weten hoe een micro werkt, wat je moet doen eens alle mensen naar je kijken en hoe je om kan gaan met alle stress die erbij komt kijken. 

 

Hoogtepunten:

 • Leer welke micro het beste bij je past en wat de algemene regels zijn om een micro te gebruiken tijdens het zingen. 
 • Ontdek wat je met je lichaam allemaal kan doen eens je op een podium staat. Word je bewust van je podiumprésence. 
 • Gebruik de "7 Dagen Voor Je Optreden pdf" om doelgericht aan de slag te gaan en je stress tijdens je optreden onder controle te houden. Bye bye podiumangst!

 


 

Module 6

Let's Do This: organiseer je eigen toonmoment

Je weet hoe je je stem kunt controleren, hoe je creatief kunt omgaan met verschillende liedjes en hoe je op een podium moet gaan staan. De volgende stap is om al die puzzelstukjes samen te brengen en te delen met de buitenwereld.

Je eigen toonmoment organiseren kan voor iedereen iets anders betekenen. Een opname maken van jezelf, kan je toonmoment zijn. Een video posten op sociale media, kan je toonmoment zijn of eindelijk een lied voor je vrienden en familie brengen, kan ook je toonmoment zijn.

Waar je ook voor kiest, in deze module is het tijd om in actie te schieten.

Hoogtepunten:

 • Schiet in actie: beslis welk soort toonmoment je gaat organiseren, wanneer deze zal plaatsvinden en wie aanwezig mag zijn.
 • Kies je repertoire en volgorde van de liedjes die je gaat brengen aan de hand van een efficiënte formule.
 • Evalueer je toonmoment op een constructieve manier aan de hand van de "Feedback pdf".

 


 

Bonus 1

Jouw Ultieme Opwarming: stel je eigen opwarming samen

Je weet dat je stem opwarmen voor je begint te zingen van essentieel belang is. In deze bonus leer je aan de hand van 5 fases hoe je je eigen stemopwarming in elkaar steekt.

Dit geeft je de vrijheid om verschillende zangoefeningen te combineren of uit te vinden. Zo hoef je niet dezelfde opwarming opnieuw en opnieuw te zingen en blijf je gemotiveerd om dit belangrijk onderdeel van je oefensessie niet over te slaan.

Hoogtepunten:

 • Maak kennis met 5 fases om zelf een efficiënte zangopwarming samen te stellen.
 • Krijg toegang tot 7 kant en klare stemopwarmingen.
 • Leer waarom een stemopwarming zo belangrijk is. 

 


 

Bonus 2

Zorgen Voor Je Stem - Vermijd Heesheid, Keelpijn En Een Schorre Stem Tijdens Het Zingen

Je stem is een onvervangbaar instrument, je hebt er maar één. Daarom is het belangrijk om hier goed voor te zorgen.

In deze bonus leer je praktische methodes om voor je stem te zorgen en wat je kan doen wanneer je hees bent zodat je nog lang en gezond kunt blijven zingen.

Hoogtepunten:

 • Ga de "Water Drinken Challenge" aan om je stembanden genoeg te hydrateren.
 • Leer waarom stomen zo goed is voor je stem en hoe je dat juist moet doen.
 • Ontdek hoe je een hese stem kunt verzorgen en snel terug kunt gaan zingen.
 • Leer wat een Vocal Cooldown is en hoe je dit kan gebruiken om je stem een gezonde en ontspannen stretch te geven.

 

Bonus 3

Online Community: maak deel uit van onze gesloten facebook groep

Door lid te worden van deze groep word je omringd met gelijkgestemde mensen, leer je nieuwe zangers kennen en kan je feedback krijgen als je ergens mee worstelt.

Het is ook de plaats waarin ik 1 keer per week gedurende 8 weken via Facebook Live 20 minuten lang al je vragen beantwoord.

Je staat er niet alleen voor.

Hoogtepunten:

 • Wekelijkse Facebook Live waarin ik al je vragen beantwoord (20min, gedurende 8 weken).
 • Maak kennis met gelijkgestemde mensen.
 • Brainstorm, motiveer en moedig je medezangers aan.

De tevredenheidgarantie

Van A tot Zingen is de meest uitgebreide en stapsgewijze training voor zangers die grote resultaten willen behalen.

Ik ben er 100% zeker van dat deze cursus je kan doen groeien als zanger en het je alle sleutels geeft om je grootste (zang)dromen waar te maken maar dan moet je NU in actie schieten.

Schrijf je in, bekijk de eerste lessen en zing mee met de verschillende oefeningen. 

Als je binnen de 14 dagen niet helemaal zeker en gemotiveerd bent om te willen verder groeien als zanger (en je grootste zangdromen waar te maken), stuur mij dan gewoon een email ([email protected]) en ik stort je je investering zonder problemen terug.

Wat anderen zeggen over de samenwerking met Maggie...

"Dankzij Maggie's zanglessen heb ik al heel wat bereikt"

Luister hier naar het verhaal van Santina...

 

Dit is wat je krijgt als je je vandaag inschrijft: 

Van A tot Zingen - waarde: € 950

 • Bonus 1 "Jouw Ultieme Opwarming" - waarde: € 147
 • Bonus 2 "Privé Facebook groep" - waarde: € 203
 • Bonus 3 "Zorgen Voor Je Stem - Vermijd Heesheid, Keelpijn En Een Schorre Stem Tijdens Het Zingen" - waarde: € 147

Totale waarde: € 1447

Als je alles optelt, is alles € 1447 waard.

Maar als je je vandaag inschrijft , krijg je toegang tot alles voor slechts: 

3 maandelijkse termijnen

€ 183,33

JA, IK MELD ME AAN!

OF

Eenmalige investering

(bespaar €52)

€ 498

JA, IK MELD ME AAN!

Veelgestelde Vragen

Wat de meest succesvolle zangers zich afvragen voor ze in Van A tot Zingen investeren:

Uit je comfortzone stappen is een heuse uitdaging maar als je babystapjes neemt, die makkelijk en haalbaar zijn, kom je er veel gemakkelijker. 

Vergeet niet dat je er niet alleen voor staat. Je maakt deel uit van een groep die je doorheen moeilijke momenten steunt en verder helpt.

Het feit dat je dit aan het lezen bent, vertelt mij dat je gemotiveerd bent om te groeien, de goesting is aanwezig! Laat mij je een duwtje in de rug geven om je hiermee te helpen :)

Iedereen leert en ontwikkelt zich op een ander tempo. Een specifiek antwoord geven op deze vraag, is dus moeilijk.

Wat ik je wel kan vertellen is dat het beter is om meerdere keren per week korte oefensessies in te plannen dan 1 keer per week een uur lang te zingen.

Extra tijd vrij maken om te zingen hoeft niet altijd. Dankzij de mp3's met kant en klare oefeningen kan je zelfs in de auto, tijdens de afwas of tijdens het kuisen oefenen. Je hoeft gewoon mee te zingen :)

Je hebt gelijk, iedere stem heeft zijn limieten maar, geloof mij, je bereik kan je écht wel trainen!

Onze stembanden kan je vergelijken met twee rekkertjes. Hoe langer onze stembanden worden uitgerekt, hoe hoger we kunnen zingen. Heel vaak gebruiken zangers hun stem op een bepaalde manier maar leren ze niet hoe ze die rekkertjes nog langer kunnen maken (en zo dus hun bereik vergroten).

De oplossing? Zangoefeningen zingen die specifiek gemaakt zijn om die rekkertjes (of je stembanden) uit te rekken. Op deze manier train je je stemspieren om je stembanden op een nieuwe manier te laten trillen en kan je je bereik uitbreiden (hallo hoge diva noten!)

Natuurlijk kan je boeken kopen! Boeken zijn geweldig om te lezen en verschaffen je allerlei informatie.

Het verschil tussen een zangboek kopen en deze cursus, is dat je in van A tot Zingen praktijkgericht werkt. Je krijgt de nodige theorie in video's uitgelegd en kan dat nadien onmiddellijk in de praktijk toepassen met specifieke zangoefeningen.

Aan de hand van de lijst met zangtechnische liedjes kan je alle geleerde theorie ook in je favoriet poplied gaan toepassen.

Het is zo belangrijk om alles stap voor stap te doen. Wanneer je een boek leest komt er zoveel informatie op je af, dat je op het einde niet meer weet hoe je alles moet toepassen. Door eerst een klein stukje theorie om te zetten in de praktijk en zo verder op te bouwen, onthou je beter wat je geleerd hebt.

Plus: als je een boek koopt maak je niet deel uit van een geweldige community die je doorheen je zangavontuur kan steunen!

Je staat er niet alleen voor. Niet alleen krijg je steun van je medezangers in de privé facebook groep, ik zal gedurende 8 weken wekelijks online aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden.

Verder krijg je aan het begin van de cursus de "Van A tot Zingen Roadmap" pdf. Deze pdf begeleidt je stap voor stap om de cursus succesvol af te ronden.

Ja! Het kan een paar minuten duren vooraleer je betaling is doorgekomen en je een bevestigingsmailtje krijgt, maar je kan vandaag nog beginnen zingen als je dat wenst :)

Wanneer je je aanmeldt voor onze privé facebook groep, kan het max. 24 uur duren voor je geaccepteerd wordt en je medezangers kan ontmoeten. We doen hier achter de schermen ons best om dit zo snel mogelijk in orde te brengen.

Ik ben er 100% zeker van dat deze cursus je kan doen groeien als zanger en het je alle sleutels geeft om je grootste (zang)dromen waar te maken maar dan moet je NU in actie schieten.

Schrijf je in, bekijk de eerste lessen en zing mee met de verschillende oefeningen. 

Als je binnen de 14 dagen niet helemaal zeker en gemotiveerd bent om te willen verder groeien als zanger (en je grootste zangdromen waar te maken), stuur mij dan gewoon een email ([email protected]) en ik stort je je investering zonder problemen terug.

Natuurlijk!

--> Je krijgt de volledige Van A tot Zingen Cursus

--> Je krijgt Bonus 1 "Jouw Ultieme Opwarming" waarin je je eigen opwarming leert samenstellen en toegang krijgt tot kant en klare opwarmingen.

--> Je krijgt Bonus 2 "Privé Facebook groep" waar je je medezangers kan ontmoeten.

--> Je krijgt Bonus 3 "Zorgen Voor Je Stem - Vermijd Heesheid, Keelpijn En Een Schorre Stem Tijdens Het Zingen".

Dit is wat je krijgt als je je vandaag inschrijft: 

Van A tot Zingen - waarde: € 950

 • Bonus 1 "Jouw Ultieme Opwarming" - waarde: € 147
 • Bonus 2 "Privé Facebook groep" - waarde: € 203
 • Bonus 3 "Zorgen Voor Je Stem - Vermijd Heesheid, Keelpijn En Een Schorre Stem Tijdens Het Zingen" - waarde: € 147

Totale waarde: € 1447

Als je alles optelt, is alles € 1447 waard.

Maar als je je vandaag inschrijft , krijg je toegang tot alles voor slechts: 

3 maandelijkse termijnen 

€ 183,33 

JA, IK MELD ME AAN!

OF

Eenmalige investering 

(bespaar €52)

€ 498

JA, IK MELD ME AAN!

Andere zangers hun ervaring...

Van A tot Zingen is PERFECT voor jou als... 

 1. Je net gestart bent met zingen en het direct juist wilt leren doen. Je wilt je tijd niet verspillen aan het opzoeken van allerlei instructievideo's of boeken. Je wilt direct aan de slag gaan.
 2. Je al een tijdje zingt (of dat nu in de douche, auto of in een koor is, maakt niet uit) en je het beu bent om steeds op dezelfde struikelblokken te stoten. Je wilt eindelijk leren hoe je je stem op een efficiënte manier gebruikt om vol overtuiging te kunnen zingen. 
 3. Je al weet wat je grote (of kleine) zangdoelen zijn en er alles voor wilt doen om deze te behalen maar nog niet helemaal zeker weet hoe. 
 4. Je gemotiveerd bent om een paar uur per week te zingen en hier plezier wilt uithalen.
 5. Je eigenlijk altijd en overal al zingt. Je hoeft geen extra tijd vrij te maken om de cursus te volgen aangezien je nu al tijd neemt om te zingen.
 6. Je niet goed weet waar je moet beginnen en nood hebt aan een stappenplan die je stap voor stap begeleidt om je grootste doelen te behalen. 
 7. Je beseft dat vol zelfvertrouwen kunnen genieten van het zingen je zoveel energie geeft en je onmiddellijk aan de slag wilt om dit te bereiken
 8. Je weet wat je motivatie is om te zingen en te blijven zingen. Je kijkt er naar uit om te groeien als zanger en persoon. 
 9. Je bent klaar om in actie te schieten, wetende dat je 14 dagen hebt om de Van A tot Zingen cursus uit te testen. Behaal je binnen de 14 dagen geen resultaten? Ebt je motivatie weg? Stuur me een mailtje en ik stort je je investering terug.

Heb je minstens 4 keer "ja" geknikt bij het lezen van de informatie hierboven? Dan kan ik niet wachten om je te verwelkomen bij Van A tot Zingen!

 

Dit is wat je krijgt als je je vandaag inschrijft: 

Van A tot Zingen - waarde: € 950

 • Bonus 1 "Jouw Ultieme Opwarming" - waarde: € 147
 • Bonus 2 "Privé Facebook groep" - waarde: € 203
 • Bonus 3 "Zorgen Voor Je Stem - Vermijd Heesheid, Keelpijn En Een Schorre Stem Tijdens Het Zingen" - waarde: € 147

Totale waarde: € 1447

Als je alles optelt, is alles € 1447 waard.

Maar als je je vandaag inschrijft , krijg je toegang tot alles voor slechts: 

3 maandelijkse termijnen

€ 183,33 

JA, IK MELD ME AAN!

OF

Eenmalige investering 

(bespaar €52)

€ 498

JA, IK MELD ME AAN!

Ik kan niet wachten om je te begeleiden doorheen je zangavontuur...

Zangtechniek heeft mijn leven werkelijk veranderd (ik weet het, het klinkt dramatisch, maar het is echt zo!)

Ik heb zelf de transformatie ervaren van zich belemmert, geremd en klein te voelen tijdens het zingen tot het groeien van een zanger vol zelfvertrouwen die geen enkele uitdaging uit de weg gaat.

Ik wil mijn ervaring met jou delen.

Of je nu een douche zanger, koorzanger of eender welke andere zanger bent, je verdient het om te weten hoe je je stem kunt ontwikkelen en vrij kunt gaan zingen.

Je verdient het om die onzekerheden achter jou te leggen en het zingen te gebruiken als een emotionele uitlaatklep.

Als je ervoor kiest om mijn uitnodiging tot Van A tot Zingen te accepteren, wil ik je beloven dat je niet enkel als zanger gaat groeien, maar ook als persoon.

Ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan!

 

redirect in source code

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.